Uitslag limiet 9 mei in Veghel

Zondag 9 mei hebben Lara vd Ven en Shirley Voets een laatste poging gedaan om een limiet voor de Brabantse Zomer Kampioenschappen te zwemmen.

Shirley slaagde ruimschoots in haar missie op de 200 vrij. Waar 2.28.00 vereist was, liet Shirley 2.22.39 klokken! Een verbetering van haar pr met maar liefst tien seconden. Ook verbeterde ze het clubrecord met vijf seconden. Op de 50 school bleef ze met 43.67 boven haar beste tijd.

Lara bleef op de 200 school, 50 vlinder en 200 wissel boven haar beste tijden.

Uitslag

Tijden Neptunus '58

Verslag van de middag van Miranda:
Met een aanmoediging van Sandra via sms gingen Lara en Shirley op weg naar Veghel. Lara begon met de 200 school met als doel de limiet te halen. Ze zwom echter al snel boven het schema dat Sandra had gemaakt en eindigde helaas boven de limiet en boven haar PR. Daarna was Shirley gelijk aan de beurt en ook zij wilde de limiet halen maar dan op de 200 vrij. Shirley ging als een speer en tikte uiteindelijk aan na 2.22.39, bijna 6 seconden onder de limiet! Lara stond ook alweer klaar voor haar tweede afstand, de 50 vlinder. Met de 200 school nog in de benen zat ze opnieuw boven haar PR. Shirley zwom daarna de 50 school, maar omdat ze alles had gegeven op de 200 vrij zat ook zij boven haar beste tijd. Tot slot zwom Lara de 200 wissel, maar zoals verwacht werd dit niets meer, ze eindigde ruim boven haar PR. De begeleiding van deze middag lag in handen van Angelique en Miranda. Zij hadden het niet echt zwaar met de beide dames en konden het prima aan. Aan het eind van de wedstrijd werden zij door de organiserende vereninging VZ&PC Nautilus verrast met een smakelijke moederdagattentie!

Terug naar 'uitslagen wedstrijdzwemmen'